torstai 7. lokakuuta 2010

Menee H-E-R-M-O!

Terve taas pitkästä aikaa!

Meillä on nyt muutto seissy kuukauden päivät kun ensin ei löydetty iv-vastaavaa ja nyt itse ilmanvaihto kenkkuilee.

Vastaava kuitenkin löytyi onneksi Laurin kaverin kautta ja se asia on hoidossa.

Meillä on Nilanin poistoilmalämpöpumppu, joka pitäisi riittää 190 neliöön saakka. No ilmamäärät on kuitenkin 1/3 mitä vaaditaan. Meidän iv-suunnittelija Hannukin kävi tontilla sitä ihmettelemässä, mutta ratkaisua ei löydetty. Kaikki näyttäisi olevan kunnossa niin laitteessa kun paperilla, mutta ilmaa ei vaan tule tarpeeksi. Myöskään kiertovesipumppu ei toimi -> lattialämmitys ei toimi -> talossa on ihan saakelin kylmä! (Villen ja Laurin piti tapetoida eilen, mutta minimilämpötila olisi pitänyt olla +18, meillä ehkä +4...)

Minä soittelin Nilanin huoltomiehelle, mutta naisen kanssa asioiminen ei ilmeisemmin ollu mieleistä kun minulle sanoi vaan, että ei voi tulla paikalle kun ei tiedä mikä vika on (sikshän mä sulle soitinkin kun kukaan ei tiedä mikä vika on!!!). Tarvittiin, että Lauri soitti ja selitti samat asiat, niin johan lupas tulla heti ensi viikon torstaina paikalle. Hmph. Idiootti.

No jospa saataisiin selvyys nyt tuohon ja VIHDOIN se muuttolupa.

Sitten muutamia kuvia...


Miks meillä on pyöriä jokapuolella?!


Sauna tummana. Selkänoja puuttuu vielä. Tulee koivua ja ledinauhaa taakse. Kiuas ja sen takana oleva kivilaatta vielä ni valamis o.


Meille tuli tuollainen ledivalonauha keittiön kaapin alareunaan. Kivasti valaisee, kuvassa tietysti näyttää ihan urpolle. :D Saunaan tulee myös siis tätä.


Lauri mittailee ilmamääriä. Ei riitä ei...


Sänky! Tahtoo jo tuonne möyrimään!


Glamuurveski on saanut arvoisensa lampun. Ikeasta ostin tuollaisen kehyksen. Siihen sitten jotain filmitähtösten kuvia. :)


Sohva olkkarissa! Ei viitsi koota kun viikonloppuna Laura tulee maalaamaan. Ettei sohva saa uutta väritystä.


Ruokapöytä Ikeasta ja tuolit Askosta. Lamppu Ikeasta.


Huomaa, TAAS yksi pyörä...

Ei kommentteja: