maanantai 8. helmikuuta 2010

Ruuvia pukkaa

Meillä oli tänään runkokatselmus (2kk myöhässä) tontilla. Paikalla oli kunnan rakennustarkasta, Lauri ja vastaava mestari. Saatiin käsky laittaa lisää ruuveja jäykistävään seinään. Meillä oli 30cm välein ja piti olla 10cm välein. Lauri niitä sitten poraili tämän illan.




Tässä on vessanpönttö.


Tässä on esimerkki siitä kun Lauri joutuu työskentelemään yksin tontilla ja sillä ehkä saattaa mennä hermot jostain, esimerkiksi naulapyssyn toimimattomuudesta...


Muita tonttikuulumisia:
- yksi huone on pintaa vaille valmis. Eli tasote ja maali vaan puuttuu.
- katot on koolattu
- viemärin tuuletusputkia ja ryömintätilan tuuletusputkia on koteloitu
- sähköt on melkeen valmiit, rasioita on asenneltu
- lattialämmityksen jakotukikotelo on tehty
- kattotuoli on havaittu olevan väärässä paikassa, kiitos Lapplin pystyttäjien. Eli kattotuoli on asennettu siihen kohtaan missä olisi takan hormin paikka. Nyt tästä seuraa katon purku ja viivästynyt muutto. Lappli saa hoitaa kaiken niin että meille ei tulee lisäduunia eikä kustannuksia. Saas nähdä millaseen tappeluun tästä vielä joudutaankaan... Pystyttäjäporukan työnjohtaja ehdotti, että tehdään takan taakse puutila ja tuodaan takkaa n.30cm eteenpäin niin että hormi töröttäisi keskellä takkaa irti seinästä. Se on kuulemma paljon tyylikkäämpi niin... Lappli ehdotti että kattotuoli sahalla poikki ja hormi menemään sieltä välistä. Harmi vaan että tämä ei kelpaa ilman piirustuksia ja rakennusviraston hyväksyntää.

1 kommentti:

Karin kirjoitti...

Hehhhehhheh. Kohtalaisesti hymyilyttää tuo katossa oleva naulakasa kuva. On tainnu HULK-Neuri olla asialla.