maanantai 11. tammikuuta 2010

Voisko tää olla jo valmis

Lauri terottaa timpurinkynää machetella. Miähellä on miähen aseet.


Makkarin ikkunat. Tuohon on vähän haasteellista kehittää verhoja... Ideoita? Tai sitten ei laiteta ollenkaan.


Vasempaan nurkkaukseen tulee suihkut. Kaksi kappaletta. Limenvihreä mosaiikkilaatoitus suihkunurkkaukseen. Muualle valkoinen iso laatta. Lattia tummaa laattaa, samaa kun muualla talossa mutta 10x10:ä. Oikealla olevan seinänpätkän kohdalle tulee veskipönttö. Ja takana oleva syvennys on sauna.


Ei olla vielä päätetty millanen sauna halutaan. Ehkä tummat lauteet olis kiva ekan kuvan tyyliin. Jotain ledivaloja ja sormipaneelia ehkä sisältyy tuohon cocktailiin. Kakkoskuvasta meille tulee kiukaan taakse tuollainen kiviseinä ja sitten tollanen roskismallinen kiuas tai sitten ihan tavallinen kiuas.



Näkymä makkarista kodinhoitohuoneeseen. Oikealla vaatehuone. Tilaa, jeee!!! Sinne tulee tanko, avohyllyt ja laatikostoja. Vasemmalla kylppäri/sauna.


Olkkarin kulmasta kuvattu. Harkkoseinälle tulee Pikku-Lauri takka (kts. alempi kuva) harmaana ja seinän pinta tehdään antiikkilaastilla ja maalataan takkaa vähän vaaleammaksi. Antiikkilaastilla seinän pinnasta tulee röpelöinen rapattu pinta. Meillä on sitä nykyisessä asunnossa kylppärin seinät ja se on tosi kiva.


Pikku-Lauri


Eteisen sisäänkäynti. Tuo matala pää tulee saamaan täytteeksi kaappeja ja keskuspölynimurin.


Olkkarista katsottuna makkariin. Oikealla eteinen, vasemmalla pikkuvessa. Tuohon makkariin tulee oveksi musta liukuovi niinkun tulee myös pikkumakkareihin.


Pikkuvessa. Tuonne tulee kaikki mun purkit ja putelit ja meikit ja sudit. :)


Kodinhoitohuoneesta makkariin.


Apukeittiö. Jättiläispömpeli.


Keittiön seinä mille tulee jääkaappi ja liesi.


Keittiön seinä mille tulee allas ja tiskikone. Meni muuten aika tiukille tuon ikkunan kanssa että mille korkeudelle tulee tiskipöytä. Aika sentilleen saatiin mahtumaan. Ja jouduttiin myös palauttamaan keittiön ja apukeittiön välinen miniseinä koska siihen oli suunniteltu liikaa pistokkeita ja johtoja ja muita menemään siellä seinässä.


Lunta on.


PS. Lauri käski kirjottaa että se osti uudet sikakalliit Storm Trooper porakoneet. Hyvästi haaveideni sohva...

2 kommenttia:

Hannele kirjoitti...

Mitä oot ite miettiny verhoiks makkariin? Itelläni ei oo olkkarissa esim ollenkaan verhoja sälekaihtimien lisäks (ja ne muuten ehdottomasti kannattaa laittaa ikkunan sisälle, ei huoneen puolelle. säästää siivoamisessa!) enkä oo verhoja mitenkään kauheesti kaipaillut. Kun tota teijän makkarin kuvaa katon niin mietin, että jos verhot laitat niin ite ehkä laittaisin kiskot molemmille seinille kattoon eli en siihen pikku ikkunan kohdalle laittais pikku verhoa vaan sit saman mittaisen kuin siihen isompaankin ikkunaan :) Mut hyvältä näyttää talon edistyminen!

Tiina kirjoitti...

En kyllä tiedä yhtään. voi olla, että jää kokonaan verhotta tuo makkari. Pitää kattoa miltä se sitten valmiina näyttää ja vähän mallailla. :)