maanantai 14. joulukuuta 2009

Keittiö

Tilattiin tänään Puustellilta keittiö. Siihen tulee myös kodinkoneet mukaan, joten tarjous ei tullut paljon kalliimmaksi kuin esim. Ikean tai muun "kasaa itte keittiös" -kaupan. Nyt saatiin mittatilaustyönä ja just sellanen ku haluttiin! Haluttiin tollaset suorat ja linjakkaat vetimet, eli listavetimet noihin laatikoihin. Kahdessa pystykaapissa on vasemmanpuolimmaisessa hyllytilaa, ja oikealla jääkaappipakastin piilossa. Mikro tulee olemaan tossa musta, kuvassa vaan rosterinen. Sen alapuolella on uuni. Tuohon avaruusliesituulettimen alareunaan tulee ledinauhaa, jotta näkee mitä pöperöä kokkaa.


Sitten ikkunaseinälle. Täällä on vasemmanpuolimmaisena korotettu ja piilotettu astianpesukone. Sen vieressä on pikkuroskiskaappi. Sitten laatikostoa loppumatka. Yläpuolella on valkoiset astiakaapit. Niiden alareunaan tulee kanssa ledinauhaa.

Kodinhoitohuoneessa jatkuu sama materiaali ja sama linja. Päätettiin sekuntti sitten, että ei tehdä keittiön ja kodinhoitohuoneen välille pientä seinää vaan jatketaan se samana tilana. Eli tuo pöytä siis vaan jaaaaaaaatkuu ja jaaaaaaatkuu niin pitkään että tulee pesutorni.
Kodinhoitohuoneen puolelle tulee siis hana ja allas, sen alla laatikostot, sitten pesutorni ja pyykkikaappi, ja sitten oven vieressä on poistoilmalämpöpumppu.

Vessan ja kylppärin kalusteet todennäköisesti hankitaan jostain Kalustetukusta tms.

Wiiiii meillä on keittiö!!!

4 kommenttia:

Hannele kirjoitti...

onnea hienosta keittiöstä! mikäs sai jättämään pikkuseinän pois?

LKL kirjoitti...

Yön pimeinä tunteina mieleen tuli moinen ajatus pitkästä tiskistä.

LKL kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Tiina kirjoitti...

Mutta nyt se seinä on taas back. :)